Werkplaats

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Autobedrijf Lokhorst - Zoet ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in het merk Peugeot, maar onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en type auto’s bij ons terecht kunt. Dit geldt voor zowel personen- als bedrijfswagens, maar ook voor hybride- en leaseauto's.

Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Of het nu gaat om een APK-keuring, onderhoudsbeurt of bandenwissel: bij ons wordt er altijd op een professionele en zorgvuldige manier gewerkt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk goed en gemotiveerd personeel. Al onze gecertificeerde monteurs worden continu geschoold om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

U kunt bij ons onder meer terecht voor:

 • Onderhoud
 • Reparatie en revisie
 • APK
 • Distributieriem vervangen
 • Aircoservice
 • Uitlezen en oplossen van storingen
 • Ruitreparatie
 • Hulp bij schade en pech

Garantie

Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.Vervangend vervoer service 

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Lokhorst - Zoet kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u de volgende mogelijkheden:

 1. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
 2. Haal- en brengservice: laat uw auto door één van onze medewerkers ophalen op de plek van uw keuze (woonhuis of werk) en daar ook weer netjes afleveren. 
 3. U wilt op de reparatie wachten. 

Wachtruimte

Heeft u een afspraak in onze werkplaats en heeft u verder geen afspraken of verplichtingen? Terwijl de monteurs uw auto onderhouden en de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden kunt u verblijven in onze gastvrije en comfortabele wachtruimte waar u kunt lezen of werken. De koffie is vers en u kunt gebruik maken van onze Free Wifi.