Showroom

Showroom

Autobedrijf Lokhorst – Zoet helpt u graag bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto. Door ons Peugeot verleden vindt u bij ons voornamelijk occasions van dit merk, maar in onze showroom vindt u ook  jonge en mooie auto's van andere merken. Deze worden altijd in showroomstaat en met persoonlijke uitleg afgeleverd. Ook geven wij advies wanneer u uw auto wil financieren. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u overtuigen door onze service en kwaliteit.

Proefrit

Heeft u een occasion gezien in ons aanbod die u bevalt? U bent van harte welkom om een proefrit te maken. Wanneer u een proefrit wilt maken raden wij u aan om eerst te bellen of e-mailen. Zo weten wij van uw komst en kunnen wij de auto voor u gereed maken. Het maken van een proefrit is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. Vergeet u niet uw rijbewijs mee te nemen?

Afleverpakket

Al onze occasions worden afgeleverd met een geldige APK van minimaal 6 maanden. Wilt u meer zekerheid? Optioneel bieden wij een afleverpakket aan. Voor €595,- ontvangt de auto een volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften en minimaal 6 maanden garantie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Inruilen

Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede inruildeal voor uw auto. Op onze occasion-pagina kunt u aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘vraag offerte aan’ te klikken. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op!