Het Team

Over ons

Autobedrijf Lokhorst - Zoet is een BOVAG-gecertificeerd en universeel autobedrijf. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook.

Wij zijn een laagdrempelig bedrijf en hebben een prima relatie met onze klanten. Met ons team proberen we met iedereen een persoonlijke band te onderhouden. We kennen onze klanten en zij kennen ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag weer een uitdaging om het nog beter te doen.

Historie

Autobedrijf Lokhorst-Zoet is een echt familiebedrijf dat al sinds 1933 is gevestigd aan de rand van Elburg. Het is ooit ontstaan uit de verkoop en reparatie van fietsen. Daarnaast was het bedrijf ook actief op het gebied van taxivervoer en verzorgde volgauto’s bij begrafenissen. Ook ziekenvervoer werd geregeld. Tot de komst van de eerst ‘echte’ ambulance – in 1958 – werden de zieken namelijk vervoerd op een brancard op de achterbank van een luxe auto.

In 1946 kreeg het bedrijf het dealerschap van Peugeot en eind jaren zestig stopte het bedrijf tenslotte definitief met de verkoop van fietsen en bromfietsen.

Sinds 2004 zijn Gert en Ruth Lokhorst de eigenaren van het bedrijf. Zij hebben het overgenomen van Gerrit en Gretha Lokhorst, die het bedrijf al sinds 1975 runden. In 2015 werd Autowas Elburg overgenomen en toegevoegd aan Autobedrijf Lokhorst - Zoet. Deze moderne wasgelegenheid is voorzien van onder andere 2 wasstraten, 7 wasboxen, diverse stofzuigers en een poetsruimte.  Hier kunt u uw auto professioneel laten poetsen.

Sinds november 2017 is Autobedrijf Lokhorst - Zoet geen officieel Peugeot meer, maar werd besloten om het bedrijf aan te sluiten bij de formule JAMES Auto Service.