Aircoservice

De airco zorgt ervoor dat u comfortabel en ontspannen achter het stuur zit. Doordat de temperatuur in uw auto aangenaam is, blijft u alert en geconcentreerd. Daarnaast zorgt de airco dat uw ramen niet beslaan. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren.

Waarom onderhoud?
Een airco kan zijn werk goed doen dankzij koudemiddel in het systeem. Bij normaal gebruik verliest het systeem 10% van het koudemiddel per jaar. Een airco zal na verloop van tijd dus steeds iets minder gaan koelen. Het koudemiddel in het aircosysteem heeft ook als functie om alle draaiende onderdelen te smeren. Wanneer er teveel koudemiddel ontsnapt zal het systeem drooglopen. Het gevolg is dat er dure reparaties nodig zijn. Dit voorkomt u met regelmatig onderhoud aan de airco.

Aircoservice Autobedrijf Lokhorst - Zoet

Airco-onderhoud
Bij Autobedrijf Lokhorst – Zoet zorgen we er graag voor dat u zorgeloos van uw airco gebruik kunt maken. We bieden daarom de volgende onderhouds- en controle beurten:

  • Airco Check
  • Airco Onderhoudsbeurt
  • Airco Geurbehandeling

Wij adviseren om de Airco Check jaarlijks preventief te laten uitvoeren. De Airco Onderhoudsbeurt kan het beste iedere twee jaar gedaan worden. Meer weten over het gebruik van uw airconditioning? Neem dan contact met ons op.