Bouwcenter Elburg Lokhorst Zoet Peugeot

Nieuwe Peugeot Expert voor Bouwcenter Elburg

Geplaatst op door in de catagorie Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Elburg – Nooit meer omrijden betekent tijd en geld besparen. Vanaf maart 2017 opent Bouwcenter een nieuwe vestiging in Elburg. Bouwcenter Elburg biedt de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. En dat alles onder één dak!

Uniek hierbij is de drive-informule. De ruim opgezette hal biedt de mogelijkheid om met een bestelwagen er doorheen te rijden om zo de gewenste spullen op te pikken. Een bestelwagen wordt dus winkelwagen.

Niet alleen voor hun klanten geldt “Nooit meer omrijden betekent tijd en geld besparen”, maar ook zeker voor henzelf. Daarom kiezen zij voor een nieuwe Peugeot Expert van Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. is al sinds 1946 dealer van Peugeot en gevestigd te Elburg, bij Bouwcenter Elburg om de hoek. Bij hen staat altijd de klant centraal en staat service hoog in het vaandel. “Dit is dan ook een belangrijke reden voor Bouwcenter Elburg om met ons een samenwerking aan te gaan,” aldus Stefan van den Berg. ”Mochten er onverwachts problemen optreden met een auto dan weet de klant dat wij direct voor hen klaar staan met een oplossing. Zodat zij weer zo snel mogelijk verder kunnen”.

De komst van de nieuwe Peugeot Expert maakte deze keuze extra eenvoudig. Wilfred van Ommen van Bouwcentrum Dronten: “Voor onder andere onze bezorgservice biedt de nieuwe Peugeot Expert alles wat wij nodig hebben. Lange onderhoudsintervallen, een hoog laadvermogen en trekgewicht en ook een comfortabele cabine. En de auto ziet er absoluut representatief uit, het oog wil tenslotte ook wat”.

Bouwcenter Elburg opent haar deuren in maart 2017 aan de Westerlengte 8 te Elburg. Vanaf dat moment heeft de vakman alle bouwmaterialen binnen handbereik onder één dak. En heeft u advies nodig dan adviseren de deskundige medewerkers u graag.

De nieuwe Peugeot Expert is sinds kort bij Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. te Elburg in de showroom te bewonderen. Ook zij helpen graag om de Peugeot Expert te vinden die bij u past.

« Terug naar het overzicht

Tags