James Lokhorst Zoet Elburg

Nieuw jasje voor Autobedrijf Lokhorst – Zoet BV

Geplaatst op door in de catagorie Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

ELBURG Autobedrijf Lokhorst-Zoet in Elburg slaat een nieuwe weg in. De specialisatie in Peugeot blijft, maar daarnaast breidt het bedrijf zich uit tot een merkonafhankelijk autobedrijf.

Autobedrijf Lokhorst-Zoet sluit zich per 1 november aan bij de landelijke JAMES Auto Service-formule. James Auto Service is een merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen voor zowel personenauto’s als bestelwagens. ,,Door ons aan te sluiten bij deze formule kunnen wij niet alleen een veel bredere groep particuliere rijders bedienen, maar ook leaseklanten van bijna alle leasemaatschappijen”, legt Gert Lokhorst uit. ,,Wij worden een multi-merkbedrijf met als specialisatie Peugeot. Onze moderne werkplaats is volledig uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur voor zowel onderhoud, reparatie als andere werkzaamheden aan alle merken auto’s. De aansluiting bij JAMES Auto Service zal niet alleen intern zichtbaar zijn, maar ook aan de buitenkant van het bedrijf. We hebben een compleet nieuwe huisstijl en nieuwe uitstraling.”

INTRODUCTIE

Het aansluiten bij JAMES Auto Service biedt zowel huidige als nieuwe klanten van Autobedrijf Lokhorst-Zoet veel voordeel. ,,Als de auto onderhoud of APK bij ons heeft gehad, dan kan de klant voor slecht 29,95 euro per jaar profiteren van JAMES Rijgarantie. Dit betekent 24 uur per dag en zeven dagen per week hulp bij pech in eigen woonplaats of elders dankzij de standaard Europadekking. Er geldt geen eigen risico en de Rijgarantie wordt niet automatisch verlengd na een jaar. Ook maakt de klant kans om, na het schrijven van een review op de website van JAMES Auto Service, het factuurbedrag van de onderhoudsbeurt terug te winnen”, aldus Ruth Lokhorst. ,,Voor ons als bedrijf biedt JAMES Auto Service ook voordelen. Naast ondersteuning op marketinggebied, verlopen ook de opleidingen en bijscholing van onze monteurs via JAMES Auto Service. Verder blijft onze klant zoals vanouds centraal staan en ook de pijlers van ons bedrijf, een uitstekende service en dito kwaliteit, blijven ongewijzigd.” Om de nieuwe start van Autobedrijf Lokhorst-Zoet mee te vieren, ontvangen alle klanten bij besteding van 150 euro aan onderhoud een waardebon voor een gratis taart van Bakker Docter in Elburg.

OCCASION

Ook op het gebied van occasions slaat Autobedrijf Lokhorst-Zoet een andere weg in. Werden er voorheen alleen occasions van het merk Peugeot aangeboden, vanaf heden is de keus uitgebreid met andere merken. Hierbij gaat het altijd om jong gebruikte A-label occasions.

,,Wij hebben allebei erg veel zin om als bedrijf met de nieuwe formule aan de slag te gaan”, besluit Ruth Lokhorst. ,,JAMES heeft overigens ook een handige app ontwikkeld waar iedereen die vragen heeft op autogebied gebruik van kan maken. Een aanrader!” Autobedrijf Lokhorst-Zoet is BOVAG aangesloten en Duurzaam Repareren gecertificeerd.

« Terug naar het overzicht

Tags