APK zonder afspraak Elburg Peugeot

Primeur! APK zonder afspraak

Geplaatst op door in de catagorie Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Primeur voor Autobedrijf Lokhorst-Zoet in Elburg: ‘APK zonder afspraak’

Autobedrijf Lokhorst-Zoet in Elburg heeft een primeur, zij lanceert per 1 februari a.s. als eerste en enige autobedrijf in de regio een nieuwe service namelijk ‘APK zonder afspraak’. De ontwikkelingen staan niet stil bij dit dynamische familiebedrijf en Gert en Ruth Lokhorst onderscheiden zich graag door mee te denken met de klant.

Gert geeft aan: “hoe vaak gebeurt het wel niet dat je druk bent met andere bezigheden en het maken van een afspraak voor de APK er bij in schiet? Dat heeft ons doen besluiten dat iedereen, ongeacht welk merk auto, de auto ’s ochtends voor 12.00 uur kan brengen, zonder vooraf een afspraak te hoeven maken. De auto wordt dan dezelfde dag nog gekeurd”.

De APK is op elke werkdag mogelijk en de auto wordt gekeurd wanneer het de klant uitkomt en uitgevoerd door vakkundige en gemotiveerde monteurs. Voor de vaste all-in prijs van Euro 29,- ongeacht welk merk of type auto. Daarnaast wordt een gratis leenfiets ter beschikking gesteld. Autobedrijf Lokhorst-Zoet is lid van Bovag en officieel Peugeotdealer. Zij verkopen nieuwe en gebruikte Peugeots en voeren tevens onderhoud en reparaties uit aan niet alleen Peugeot maar ook aan alle andere merken auto’s.

 

« Terug naar het overzicht

Tags