Nieuws

Bouwcenter Elburg Lokhorst Zoet Peugeot

Nieuwe Peugeot Expert voor Bouwcenter Elburg

Geplaatst op door in de catagorie Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Elburg – Nooit meer omrijden betekent tijd en geld besparen. Vanaf maart 2017 opent Bouwcenter een nieuwe vestiging in Elburg. Bouwcenter Elburg biedt de vakman alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. En dat alles onder één dak!

Uniek hierbij is de drive-informule. De ruim opgezette hal biedt de mogelijkheid om met een bestelwagen er doorheen te rijden om zo de gewenste spullen op te pikken. Een bestelwagen wordt dus winkelwagen.

Niet alleen voor hun klanten geldt “Nooit meer omrijden betekent tijd en geld besparen”, maar ook zeker voor henzelf. Daarom kiezen zij voor een nieuwe Peugeot Expert van Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. is al sinds 1946 dealer van Peugeot en gevestigd te Elburg, bij Bouwcenter Elburg om de hoek. Bij hen staat altijd de klant centraal en staat service hoog in het vaandel. “Dit is dan ook een belangrijke reden voor Bouwcenter Elburg om met ons een samenwerking aan te gaan,” aldus Stefan van den Berg. ”Mochten er onverwachts problemen optreden met een auto dan weet de klant dat wij direct voor hen klaar staan met een oplossing. Zodat zij weer zo snel mogelijk verder kunnen”.

De komst van de nieuwe Peugeot Expert maakte deze keuze extra eenvoudig. Wilfred van Ommen van Bouwcentrum Dronten: “Voor onder andere onze bezorgservice biedt de nieuwe Peugeot Expert alles wat wij nodig hebben. Lange onderhoudsintervallen, een hoog laadvermogen en trekgewicht en ook een comfortabele cabine. En de auto ziet er absoluut representatief uit, het oog wil tenslotte ook wat”.

Bouwcenter Elburg opent haar deuren in maart 2017 aan de Westerlengte 8 te Elburg. Vanaf dat moment heeft de vakman alle bouwmaterialen binnen handbereik onder één dak. En heeft u advies nodig dan adviseren de deskundige medewerkers u graag.

De nieuwe Peugeot Expert is sinds kort bij Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. te Elburg in de showroom te bewonderen. Ook zij helpen graag om de Peugeot Expert te vinden die bij u past.

Lees meer »
Onderhoud, Elburg, APK Peugeot

Autobedrijf Lokhorst – Zoet B.V. professionaliseert service en dienstverlening

Geplaatst op door in de catagorie Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V., Geen categorie

Waarschijnlijk herkent u het wel… U haalt uw auto op bij de garage, betaalt de (soms hoge) rekening, alleen is niet altijd duidelijk welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en waarom deze nodig waren.

Om u als klant meer inzicht te geven in welke werkzaamheden worden geadviseerd en waarom, werken wij vanaf 6 juni 2016 met Claire.

Claire is een softwarepakket waarbij de monteurs via een digitale checklist op hun tablet de gehele status van uw auto in kaart brengen. Bijzonderheden die zij daarbij tegenkomen noteren zij en belangrijker nog… leggen zij vast op de foto.

(meer…)

Lees meer »
APK zonder afspraak Elburg Peugeot

Primeur! APK zonder afspraak

Geplaatst op door in de catagorie Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Primeur voor Autobedrijf Lokhorst-Zoet in Elburg: ‘APK zonder afspraak’

Autobedrijf Lokhorst-Zoet in Elburg heeft een primeur, zij lanceert per 1 februari a.s. als eerste en enige autobedrijf in de regio een nieuwe service namelijk ‘APK zonder afspraak’. De ontwikkelingen staan niet stil bij dit dynamische familiebedrijf en Gert en Ruth Lokhorst onderscheiden zich graag door mee te denken met de klant.

Gert geeft aan: “hoe vaak gebeurt het wel niet dat je druk bent met andere bezigheden en het maken van een afspraak voor de APK er bij in schiet? Dat heeft ons doen besluiten dat iedereen, ongeacht welk merk auto, de auto ’s ochtends voor 12.00 uur kan brengen, zonder vooraf een afspraak te hoeven maken. De auto wordt dan dezelfde dag nog gekeurd”. (meer…)

Lees meer »
auto wassen elburg

Autowas Elburg

Geplaatst op door in de catagorie Autowas Elburg

Autowas Elburg is sinds 1 juni 2015 in handen van Gert en Ruth Lokhorst van Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Deze moderne wasgelegenheid is voorzien van een wasstraat, 4 wasboxen en 3 stofzuigers. Uniek in onze wasstraat is de handmatige voorwas van uw auto, voordat deze de roll-over in gaat. Alleen zo krijgt u het beste resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.lokhorstzoet.nl/autowas-elburg en like ons op Facebook

Lees meer »

Samenwerkingsverband met Excelsior

Geplaatst op door in de catagorie Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V.

Er zit muziek in uw factuur!

Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. gaat van start met een uniek muzikaal samenwerkingsverband met Mallet- en majorettenkorps Excelsior Oostendorp.

Ruth Lokhorst: “Wij ontvangen elk jaar de nodige aanvragen voor sponsoring. De laatste jaren is ons beleid geweest om alleen lokale verenigingen/doelen te sponsoren. Maar vanaf nu doen wij dat vanuit een ander uitgangspunt, namelijk een samenwerkingsverband met een lokale vereniging.

(meer…)

Lees meer »