Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. is een kleinschalig familiebedrijf en al bijna 70 jaar hét adres voor uw Peugeot. Bij ons kunt u terecht voor onder andere de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en tevens doen wij graag het onderhoud van uw auto. Ook andere merken zijn daarnaast van harte welkom. Omdat wij echter nog veel meer doen hebben wij het ProService-label opgericht. Klik onderaan deze pagina op het ProService-logo om te ontdekken wat dit precies inhoudt.

Receptie
Tijdens openingstijden staan onze Service-adviseurs u graag te woord. Ruth Lokhorst of Rosa Rozenbroek zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt. Voor het maken van een afspraak kunt u bij hen terecht.

Verkoop
Gert Lokhorst en Stefan van den Berg staan u graag te woord als u op zoek bent naar een nieuwe of een gebruikte Peugeot. In onze showroom treft u de nieuwste modellen aan en daar nodigen we u uit om plaats te nemen achter het stuur. Natuurlijk kunt u een proefrit maken om zelf het comfort van een nieuwe Peugeot te ervaren. Terwijl u rijdt, wordt uw eventuele inruilauto getaxeerd. Bespreek uw wensen en mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie en verbaas u over onze ruime mogelijkheden.
Onze occasions staan opgesteld op ons buitenterrein. Hier kunt u in alle rust rondkijken. Indien u meer wilt weten dan staan wij u graag te woord.

Werkplaats
In onze moderne werkplaats staan 3 ervaren monteurs tot uw beschikking; Frank Engeltjes, Dominique Lachenal en Marco van Manen. Met enthousiasme, kennis en plezier werken zij aan uw auto. Graag denken zij met u mee en doen er alles aan om uw auto in topconditie te houden. Bij ons mag u gewoon via de werkplaats binnenlopen en als u het interessant vindt meekijken tijdens de reparatie van uw auto.

Onderdelen
In onze werkplaats wordt gewerkt met originele Peugeot-onderdelen en materialen en met de speciaal voor Peugeot ontwikkelde gereedschappen en diagnoseapparatuur. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken worden onze werknemers regelmatig bijgeschoold. Op alle reparaties ontvangt u uiteraard drie maanden garantie op arbeid en een jaar garantie op onderdelen.
Ook leveren wij 2e-lijns onderdelen, genaamd Eurorepar. Deze onderdelen zijn vaak goedkoper en met name geschikt voor oudere auto’s.

Bandenservice
Heeft u nieuwe banden nodig? Wij hebben een eigen bandenwebshop waar u online uw band kunt bestellen en inplannen voor montage. Ideaal dus! Kiest u voor onder banden dan kiest u voor topkwaliteit, zekerheid en service. Klik hier voor de bandenwebshop.

Schadeafhandeling
Schade is en blijft allesbehalve leuk. Maar mocht het u overkomen, dan laten de medewerkers van Autobedrijf Lokhorst-Zoet B.V. u snel weer lachen!  Zij weten raad met parkeerpech maar dragen er ook zorg voor dat zware schades hersteld worden. Uiteraard wordt er met originele Peugeot-onderdelen gewerkt. Heeft u schade gereden, dan kunt u voor een reparatie afspraak vragen naar onze Service-adviseurs. Wij werken onder andere als tussenpersoon voor Univé, Schadegarant, Achmea, Interpolis, Avéro en Aegon.